Coaching & training

maandag 20 augustus 2018
  • Ik verlies me in allerlei adhoczaken en heb soms het gevoel achter de feiten aan te lopen: hoe creëer ik focus en kan ik effectief omgaan met de veelheid werkzaamheden en verwachtingen?
  • Ik heb een nieuwe rol als manager: hoe neem ik mijn plek in en positioneer ik me? Hoe ga ik om met de verwachtingen van mijn medewerkers?
  • Ik heb een lastige klus te klaren met mijn team: hoe hou ik de mensen betrokken? Hoe motiveer ik ze én hou ik voor ogen wat er van ons verwacht wordt?
  • Ik zit in of trek een aantal projecten in een politiekgevoelige omgeving. Hoe ga ik om met al die belangen en krijg ik mensen mee? Waar zit mijn invloed?
  • Ik heb een zwaar takenpakket en ben zelf nogal perfectionistisch / heb een hoge meetlat. Hoe ‘manage’ ik mijn werk zonder er thuis ook nog mee bezig te zijn?
  • Ik heb te maken met veranderingen op mijn werk, die gevolgen hebben op mijn functie. Hoe kan ik mezelf in dit proces ondersteunen en proactief mee omgaan?
  • Ik ben zo moe, ik loop tegen mijn grenzen aan en weet niet hoe ik het allemaal moet bolwerken. Hoe kan ik overzicht en energie krijgen om weer met meer energie in mijn werk te staan?
  • ……………………………… en zo zijn er nog vele variaties op bovenstaande vraagstukken

Foto startpagina 2b

leesmeer2

Team Coaching

Effectief samenwerken is een kunst op zich. Of het nu in een team is of afgestemd zijn met collega’s. Hoe is dat bij jullie? Welke druk ligt er vanuit de omgeving? Afhankelijk zijn van elkaar vraagt…  leesmeer2

Persoonlijke Coaching

Hoe gaat het met jou? Leef je of overleef je? Belangrijke vragen in deze intense tijd van hoge werkdruk, verwachtingen, veranderingen en bedrijven in overleefstand. In welke context zit jij en kun jij je waarde toevoegen? Ervaar je een gezonde balans of juist spanning en stress? Wezenlijke vraagstukken om bij stil te staan. Spelen deze vragen een rol voor jou, dan…   leesmeer2

In Company Training

Wat speelt er bij jullie in de organisatie, bij de manager of de medewerker? Hoe gaat het met hen en de plek die zij innemen of moeten gaan innemen? Als persoonlijke ontwikkeling of eigen leiderschap aandacht vraagt, dan…  leesmeer2

Inspiratie

Op een net even andere manier kijken naar je werk, de mensen om je heen of gewoon leuk om kennis van te nemen...... leesmeer2

Caroline Reineke
Tuinstraat 238
1015 PK Amsterdam
T 06-51330243 
linkedin logo3