Coaching & training

maandag 20 augustus 2018

Self-Care op Werk

Een groeiend aantal mensen krijgt te maken met oververmoeidheid, stress en ziekte. Burn-out komt steeds vaker voor op jongere leeftijd.
Tegelijkertijd worden we geacht langer door te werken. Duurzaam omgaan met jezelf wordt steeds belangrijker. Hoe zorg je goed voor jezelf / je medewerkers in je organisatie?
Deze vraag was de aanleiding voor mij en vier anderen om in 2015 een tweede bedrijf op te zetten: Self-Care Consultancy. Meer weten?

5dames

Kunst van het Spreken en Luisteren

‘Expression is everything’. We staan de hele dag in contact met anderen via allerlei communicatiemiddelen. We spreken mensen face-to-face, via de telefoon of een beeldscherm. De vraag is hoe bewust we zijn van de impact die we hebben. Oftewel: met welke kwaliteit drukken we ons uit en doet ons lichaam mee? Dat mijn stem een reflectie is van mij heb ik de afgelopen jaren ervaren in de workshops van Chris James , stemcoach en zanger. Op een speelse en humorvolle manier leerde hij mij via stemwerk en zingen wat spreken en echt luisteren is. Hij komt in het najaar weer naar Europa en o.a. naar Nederland. Hij geeft op 10 september 2017 een workshop in Heiloo. Meer weten?

Terug naar de homepage